Чипита България АД

Chipita logoЧипита България АД е един от най-големите производители на бързооборотни стоки  в България. Ефект 2002 ООД работи в партньорство с производителя от 1997 г. и вече 15 години успешно дистрибутира продуктите на производителя, като ги прави достъпни за почитателите на хранителните продукти с бранд Chipita.

 

Продуктовата линия на Чипита България АД покрива пазрните очаквания за качествена продукция, задоволявайки вкусовете на милиони българи не само в страната ни, но и извън границите на България. Ролята на Ефект 2002 ООД в популяризирането на продуктите на Чипита е голяма, защото ние знаем как да предлагаме тези продукти, подобно на изкусните майстор-готвачи, които благодарение на опита си и отношението към вкусната и грижовно приготвена храна разпалват апетита на своите клиенти.

Портфолиото на произвежданите от Чипита и дистрибутирани от Ефект продукти е е малко, сладко изкушение, като се започне с популярните и предпочитани кроасани с марката 7 Days Смаки; кроасани 7 Days Max; Bake Rolls; Рула 7 Days; Сухи пасти Cake Bar, Sweet thing, Ивета, течен шоколад Финети и др.

Comments are closed.