NESTLE шоколадови продукти и бисквити

 

Вафли и Шоколадови десерти NESTLE

mura vafliВафли Мура. Мура е вафла, добре позната на българския потребител. Видовете Мура са толкова много и толкова различни, изцяло ориентирани към вкусовите предпочитания на българите, че успешно задоволяват и най-капризните изисквания.

kit kat desertiШоколадов десерт Kit Kat. Kit Kat е може би един от най-известните и популярни десерти в цял свят. Марката е предпочитано средство за задоволяване на желанието за „нещо сладко” и се възприема перфектно от българските потребители във всички разновидности, в които се предлага. Кit Kat се предлага в различни формати, включително и под формата на дражета – бонбонки в два различни грамажа.

lion desertiШоколадов десерт Lion. Lion класик, Lion фъстък, Lion king size, Lion бял – един десерт, различни вкусове. Няма начин да не намерите вашия предпочитан вкус. Десерт Lion се предлага в различни формати, включително и под формата на дражета – бонбонки в два различни грамажа.

nesquik snackНескуик Снак. Това е една превъзходна, заслаждаща закуска за деца. Десертът е насочен към детската аудитория. Съдържа млечен крем и е поръсен с пшеничен флекс. Покритието е от какаова глазура и фин млечен шоколад.

 

Бонбони NESTLE

bonboni prostor Бонбони Простор – без съмнение една от най-носталгичните и добре продавани марки бонбони са Простор. Познати на поколения българи, бонбоните Простор са предпочитани и заради перфектното съотношение качество-цена.

 

bonboni taralejkiБонбони Таралежки – предлагат се в три варианта. Толкова много бонбони в една кутия трудно могат да се намерят на пазара. Добре познати с вкус, който се е запазил непроменен във времето, което ги прави предпочитани, защото когато се доверим на техния вкус знаем, че няма да останем разочаровани.

 

Бbonboni pijani vishniонбони Нестле Класик – Безкомпромисно качество на отлични цени. Благодарение на Ефект 2002 може да ги откриете в търговската мрежа.

 

 

• Пияна Вишна – отличителен белег на Пияната Вишна, произведена от Нестле е липсата на костилка в плода. Естественият преход от шоколада към вишната дарява сетивата с неустоима наслада.

• Лешник – ядките в бонбоните Нестле Класик Лешник са натрошени, което прави по-лесно тяхното усвояване. Имат фин вкус и ароматен лешников крем.

• Шоколадово кадифе – Фин

bonboni bossБонбони Boss – за бонбоните Boss спокойно можем да кажем, че са направени от висококачествен шоколад. С вкус, който дълго след като сме изяли и последния бонбон продължава да ни държи в състояние на блажено безделие. Boss предлагат на ценителите на луксозни бонбониери шест превъзходни вкуса – Карамел, Тирамису, Шоколадов Мус, Бадем, Черешов Мус, Асорти.

bonboni after eightБонбони After Eight – интересен микс от шоколад – прецизен, като прословутата английска точност и зареден с ментов пълнеж. Типичен английски хумор на високо ниво. Нестандартна комбинация, но също така интересна и предпочитана от хора с нестереотипно мислене и вкус.

Шоколади NESTLE

shokolad lzНестле шоколадите са широкоизвестни в цял свят. Запазена марка е шоколадът LZ, който производителя предлага в няколко варианта, последният от които LZ карамел. Освен традиционните вкусове на млечен и черен шоколад Нестле се старае да разшири гамата на тези два основни за шоколадите шаблона, като произведе няколко невероятни натурални вкуса с различни добавки.

 

Зърнени десерти NESTLE

Десертите са широко застъпени в нашето ежедневие. Може би почти няма хора, които да не заслаждат деня си с някой изкушаващ, но и здравословен десерт натоварения си ден. Едно от нещата, с които можем да противостоим на стреса несъмнено е вкусната храна и в частност сладкото от което се храни и нашият мозък. Нестле предлага богата гама на зърнени десерти, които са отлична алтернатива на здравословното заслаждане.

Желирани бонбони

С грижа за най-малките Нестле създаде сочните желирани бонбонки Йо Йо. Бонбонките съчетават няколко закачливи вкуса и се предлагат в няколко различни варианта – мечета, хипопотамчета, папагалчета, делфинчета, кисели рибки и вкус Кола.

Бисквити Нестле

biskviti nestleНезаменим продукт с широко разпространение. Това са бисквитите и в Нестле го знаят отлично, защото непрекъснато се стремят да обогатяват предлаганата от тях гама бисквити. Търсенето на нови вкусове и здравословни решения създаде едни от най-предпочитаните и търсени бисквити на родния пазар. Характерно за бисквитите произвеждани от Нестле е че се възприемат еднакво добре без ограниечение на възрастовите граници на потребителя. Можета да намерите продуктите на Нестле в търговската мрежа благодарение на любезното съдействие на Ефект 2002 ООД.

 

Comments are closed.